Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твАз съм скандализирана и абсолютно

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твАз съм скандализирана и абсолютно
Коментари Харесай

Ернестина Шинова: Скандализирана и абсолютно ужасена съм от IQ на българския едър бизнес

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Аз съм скандализирана и безусловно ужасена от IQ на българския наедрял бизнес, към който тези дни се въртят кавги в страната. В не толкоз далечното ни минало предприемачите създаваха университети. А тези двама индивида, към които се върти обществото тези дни, не могат да създадат и социална тоалетна. Аз съм уверена в това.  

Това разяснява в ефира на Нова тв актрисата Ернестина Шинова.

Дори считам, че това не са действителни хора, които вървят да размятат пачки из Монте Карло. Те са лица на някакви други хора, които движат бизнеса. Колко би трябвало да ис постен като разсъдък, с цел да се държиш и да приказваш по този начин, да се представяш по този метод, уточни тя.

Самият бизнес в България е извънредно сервизен към властимащите. Не мисля, че тези пари и кюлчета злато въобще са желани от някого. По-скоро хора с подготвеност и голямо предпочитание възторжено тичат да ги занесат и надлежно властта от своя страна прибягва до услугите на тези хора, уточни тя. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР